Exposició 'La memòria pintada del Poblenou'

Enrere

Exposició de  Neus Martín Royo.L’exposició combinarà la pintura de Neus Martín Royo, amb documentació històrica i fotogràfica del Poble Nou i activitats divulgatives, a banda d’un projecte adreçat a escoles.

Els paisatges del Poblenou que podrem veure seràn la platja de la Mar Bella; la sastreria La Africana, la gelateria Tio Ché , l’antic Gasòmetre, les antigues cotxers de TMB, l’antiga cooperativa La Flor de maig, el Casino L’Aliança, entre d’altres.Aquesta exposició és un recull de memòries col· lectives, de veïns i veïnes, de la transformació del Poblenou. A través del diàleg artístic i documental podem recórrer la petjada històrica del barri i apreciar-ne la seva evolució. Una exposició singular en la que parlem d’aquesta transformació gràcies a la representació pictòrica del barri de l’artista Neus Martín Royo, que es combinarà amb la documentació fotogràfica i textual de l’Arxiu històric del Poblenou.

El projecte educatiu vinculat a l’exposició contemplarà visites a l’exposició i activitats escolars relacionades amb la mateixa.

Inauguració de l'exposició amb una xerrada sobre art i urbanisme, a càrrec de Sergio Vila-Sanjuan, Àlex Susanna i Rafael Vallbona, moderat per Joan Roca.

Organitza: Arxiu Històric del Poblenou

Horaris

MUHBA Museu d'Història de Barcelona - Oliva Artés

Adreça:
Carrer d'Espronceda, 142*146
Districte:
Sant Martí
Barri:
Provençals del Poblenou
Població:
Barcelona
On
MUHBA Museu d'Història de Barcelona - Oliva Artés
Quan
Des de 09/09/2022 al 08/01/2023

Telèfon

Centraleta:
932562100

You may also be interested in...