Exposició 'Memòries creuades. Les col·leccions com a territori de creació'

Enrere

L’exposició  Memòries creuades. Les col·leccions com a territori de creació presenta un diàleg entre la Col·lecció del Museo de Arte Abstracto Español de Cuenca que gestiona la Fundación Juan March i la Col·lecció Suñol Soler. Al mateix temps, la mostra compta amb la mirada actual de 7 artistes contemporanis que proposen noves creacions a partir de les col·leccions històriques que van aplegar els col·leccionistes  Fernando Zóbel i  Josep Suñol Soler.

Artistes: Elena Asins, Josep Guinovart, Asunción Molinos, Joana Moll, Antònia del Río, Pablo Palazuelo, Arnau Sala, Susana Solano, Julia Spínola, Pep Vidal, Oriol Vilanova.

Activitats programades:

Dijous 1 de desembre de 2022 - 16:00h Trobada amb Asunción Molinos Gordo. En col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona

Presentació que  Asunción Molinos Gordo farà de la seva obra en el marc de l’exposició  Memòries creuades. Les col·leccions com a territori de creació a la Fundació Suñol, i que comptarà amb la participació de Glòria Picazo, comissaria de l'exposició. (Cal inscripció`prèvia: https://www.fundaciosunol.org/ca/actividad/trobada-amb-asuncion-molinos-gordo/)

Dissabte 3 de desembre de 2022 - 12:00h Visita dialogada 'Memòries creuades. Les col·leccions com a territori de creació' de la mà d’un membre de l’equip de la  Fundació Suñol. Activitatt de pagament (4 € Amb inscripció`prèvia: https://www.fundaciosunol.org/ca/actividad/memories-creuades-visites-dialogades-per-a-public-general-2/)

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Suñol.

Fundació Suñol

Adreça:
Carrer de Mejía Lequerica, 14
Districte:
Les Corts
Barri:
la Maternitat i Sant Ramon
Població:
Barcelona
On
Fundació Suñol
Quan
Des de 29/09/2022 al 14/01/2023

Telèfon

Tel.:
934961032

You may also be interested in...