Exposició 'Miralles. Perpetuum Mobile'

Enrere

Del 26 de maig al 29 d'agost arriba al Disseny Hub la mostra MIRALLES. Perpetuum Mobile , de la mà del Museu del Disseny, la Fundació Enric Miralles, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Una exposició inèdita sobre la faceta de dissenyador de l’arquitecte Enric Miralles i que forma part del cicle d’activitats “MIRALLES”, que té lloc a Barcelona durant l’any 2021 per commemorar els 20 anys de la mort de l’artista.

Per primera vegada es podrà veure mobles i objectes originalment dissenyats per l’arquitecte per a la seva pròpia casa. Es tracta de peces úniques mai reproduïdes fins ara, totes elles amb un element en comú: la mobilitat.

Per exemple, s’exposaran les taules Inestable, Dolmen, Troncos i Tropical, la prestatgeria Lelukappi inspirada en l’obra de l’arquitecte Alvar Aalto, o les cadires Nen i Sentada. Les peces es complementaran amb plans, dibuixos i croquis inèdits del procés de creació d'aquestes peces.

MIRALLES. Perpetuum Mobile compta amb el comissariat de Benedetta Tagliabue i Joan Roig, organitzat amb el suport de American Hardwood Export Council (AHEC) amb fusta donada per AE Maderas i la col·laboració de l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Museu del Disseny de Barcelona.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Des de 27/05/2021 al 29/08/2021

Telèfon

Centraleta:
932566800
Reserves:
932566801

You may also be interested in...