Exposició "Nemesis – The ringing Void", a càrrec del col·lectiu Serpens Terrestrorum

Enrere

El col.lectiu Serpens Terrestrorum, format per les artistes Natàlia Gómez Sesé i Roser Saló Bota, ens convida a reflexionar sobre la societat materialista en què vivim, centrada en el cos i la imatge que projectem en una exposició que es proposa apel.lar i commoure el visitant.

L’exposició és una de les propostes d’artistes emergents seleccionades aquest 2022, a partir de la convocatòria MAB (Mostres Artístiques a la Bàscula)

Partint del migmetratge Nemesis – The ringing Void realitzat pel col.lectiu i que dona nom a l’exposició, es presenten diferents obres de materials i tècniques dispars: escultura, pintura, collage, fotografia…. Les obres, repartides als diferents espais de l’equipament, incideixen i donen força als missatges implícits al film.

El film és també una obra en si mateixa, que conjuga diferents disciplines artístiques, com expliquen les pròpies autores:

Aquesta obra audiovisual es caracteritza per un àmplia recerca d’expressions multidisciplinars que en conjunció es dirigeixen cap a l’obra total. A partir dels plantejaments i les diferents pràctiques artístiques d’ambdues creadores, a la peça es conjuguen les arts plàstiques, les arts escèniques i les arts musicals condensades en el suport del film.

La narrativa poètica del film recau en el dinamisme de les accions artístiques i performàtiques, un fet que ens trasllada a expressar-nos a través del cinema mut; impregnat d’un aire surrealista que s’aproxima al cinema de Luis Buñuel, així com també l’interès d’apropar-nos al caràcter narratiu de l’obra de David Lynch i Derek Jarman. L’enfocament minimalista i reflexiu s’inspira en l’obra cinematogràfica de Chantal Akerman.

Volem plasmar l’esperit crític que ens caracteritza com a col·lectiu a través de la línia reflexiva i introspectiva que reivindica el film.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Jove La Bàscula.

Espai Jove La Bàscula

Adreça:
Carrer del Foc, 128*132
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Marina de Port
Població:
Barcelona
On
Espai Jove La Bàscula
Quan
Des de 07/10/2022 al 02/12/2022

Telèfon

Tel.:
934224300
Tel.:
682642116

You may also be interested in...