Exposició "Pure Gold. Reutilitzar! Revalorar!"

Enrere

Pure Gold. Reutilitzar! Revalorar! és una exposició de l’ ifa - Institut für Auslandsbeziehungen d'Alemanya-, amb la col·laboració del Goethe-Institut i el suport del Disseny Hub Barcelona, que aborda la reutilització de residus i la seva transformació en objectes de disseny a través de propostes artístiques. L'exposició es complementa amb una plataforma virtual i amb tallers locals. Els pilars d'aquest projecte són l'ètica, la responsabilitat, la internacionalització i la cocreació.

El Disseny Hub Barcelona presenta una selecció d’obres feta pel seu comissari, Volker Albus, i l'amplia amb obres de reconegudes figures del disseny local.

L’exposició ha comptat amb aportacions comissarials de diferents regions del món, des d’Europa fins Asia, passant per Àfrica o el Pròxim Orient, el que permet oferir un ampli ventall d’exemples de com la reutilització és un sistema d’aportació de valor en la creació de nous objectes.

A més, del 7 al 10 de maig, el DHub acollirà un taller adreçat a la comunitat local del disseny i la creació que vulgui mostrar el seu coneixement sobre la reutilització i la transformació de residus en objectes de disseny a través de la creació de vídeos en stop-motion. Els resultats d'aquest taller es mostraran a la plataforma virtual de Pure gold en forma de tutorials. Dirigiran els tallers Axel Kufus, Annika Unger i Anja Lapatsch.

Comissari: Volker Albus

Horaris

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 25/04/2024 al 16/06/2024

Telèfon

Centraleta:
93 256 67 00
Reserves:
93 256 68 01

You may also be interested in...