Exposició 'Santa Eulàlia. 180 anys de moda'

Enrere

Es celebra a la Sala 1

Aquesta exposició és una commemoració dels 180 anys d’història de l’emblemàtica botiga de moda i luxe Santa Eulàlia, i ofereix un recorregut a partir del 1930 fins al 1990, època on Barcelona es va establir com a líder en creació de moda.

Santa Eulàlia. 180 anys de moda” està promoguda per Santa Eulàlia i la Direcció General de Difusió.

La nova proposta del Palau Robert està comissariada per l’historiador de moda, Josep Casamartina. L’exposició ens mostrarà l’activitat, història, i trajectòria del conegut establiment de moda Santa Eulàlia, un dels establiments més reconeguts de la ciutat per la seva presència a la part alta del Passeig de Gràcia, situada a poc més de 150 metres del centre expositiu.

El comissari, Josep Casamartina, és un reconegut i prestigiós historiador d’art especialitzat en la història de moda; i ens explica que l’exposició estarà distribuïda a partir de les tipologies de ‘Carrer i dia’, ‘Còctel’, ‘Nit’, ‘Posades de llarg’ i ‘Núvia’”. La direcció de l’escenografia, muntatge i disseny ha anat a càrrec de l’expert Nacho Alegre.

A aquesta exposició, titulada “Santa Eulàlia. 180 anys de moda”, el visitant coneixerà el luxós món de l’alta costura del segle XX gràcies a quatre espais dedicats a l’època daurada de la moda. Alguns dels vestits i barrets exposats vindran del propi arxiu de l’establiment, i d’entitats culturals com el Museu del Disseny de Barcelona, el Museo del Traje de Madrid, o el Museu Tèxtil de Terrassa.

La commemoració coincideix amb el 25è aniversari d’activitat del Palau Robert com a centre informatiu i divulgatiu de la Generalitat de Catalunya, adscrit a la Direcció General de Difusió del Departament de la Presidència.

Horaris

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

Adreça:
Pg Gràcia, 107
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya
Quan
Des de 16/11/2022 al 19/02/2023

Telèfon

Tel.:
932388091
Fax:
932334010

You may also be interested in...