Exposició "Search Engine", de Chiquita Room

Enrere

El pròxim 9 de juny de 2022 a les 11 h s’inaugurarà a la Biblioteca Arús l’exposició ‘Search Engine‘, realitzada per Chiquita Room.

Per assistir-hi cal reservar entrada al web de Chiquita Room: https://chiquitaroom.com/event/search-engine/

Search Engine consisteix en una sèrie de fitxes instal·lades per Louis Porter a la Biblioteca Pública Arús, amb fotografies procedents de la secció «Science & Miscellaneous» de la London Library, una de les biblioteques independents de préstec més grans del món. Aquestes imatges –moltes de les quals es troben també dins dels llibres de la mateixa Biblioteca d’Arús– estan ordenades tal com es van trobar, alfabèticament per temes en prestatgeries que converteixen en veïns a Somni (Sleep) i Contraban (Smuggling) i que agrupen Plaer (Pleasure), Caça furtiva (Poaching) i Verinos (Poisons). El resultat és una col·lecció d’imatges, de vegades anàrquica, que es podria veure com una arqueologia d’un sistema de coneixement fotogràfic que sovint donem per fet.

Search Engine pren forma d’una publicació limitada editada per Chiquita Ediciones amb motiu de la residència de Louis Porter a Chiquita Room durant el mes d’abril del 2022.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Biblioteca Pública Arús.

Biblioteca Pública Arús

Adreça:
Passeig de Sant Joan, 26
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Pública Arús
Quan
Des de 09/06/2022 al 16/09/2022

Telèfon

Tel.:
932565950

You may also be interested in...