Exposició 'Sensellarisme femení'

Enrere

El sensellarisme és fruit d’un problema estructural i afecta més dones de les que imaginem. Segons càlculs de l’administració i entitats socials, a Barcelona hi hauria un centenar de dones dormint al carrer. Però estar en situació de sense llar també és sinònim d’altres escenaris més enllà de no tenir sostre o estar-se al carrer. On estan aquestes dones i qui són?

L’exposició de Claudia Frontino mostra la història de vuit dones fortes, valentes i resilients que expliquen com és viure sense casa o sense un habitatge digne a Barcelona i que donen el seu testimoni per contribuir a la desestigmatització dels seus casos i dels de tantes altres dones.

Aquesta mostra és fruit de la recerca realitzada per Claudia Frontino com a guanyadora del Premi Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social, en la categoria de promoció de la investigació periodística en l’àmbit del benestar social a Barcelona, que atorga l’Ajuntament de Barcelona, amb l’impuls del Consell Municipal de Benestar Social.

El reportatge realitzat arran de la investigació està publicat al diari Ara: https://interactius.ara.cat/dones-sense-llar

A càrrec de Claudia Frontino

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Can Basté.

Centre Cívic Can Basté

Adreça:
Passeig de Fabra i Puig, 274*276
Districte:
Nou Barris
Barri:
el Turó de la Peira
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Basté
Quan
Des de 07/06/2024 al 17/07/2024

Telèfon

Tel.:
934206651

You may also be interested in...