Exposició 'Somia la Ciutat'

Enrere

L’exposició "Somia la ciutat" és una proposta de Palau Robert, centre adscrit a la Direcció general de Difusió del Departament de la Presidència. Comissariada per l’arquitecte Roger Subirà, es podrà visitar entre el 22 de març i l’11 de juny. La idea va néixer d'una sèrie de converses en un escenari complicat de postpandèmia. Es tractava de donar veu a una sèrie de discursos, en diversos camps del coneixement, que fossin capaços de generar optimisme.

Les múltiples iniciatives que estan duent a terme arquitectes i urbanistes troben pocs espais per mostrar-se en ambients no especialitzats o sectorials. No obstant això, imaginar el futur és el primer pas per donar-li forma i, per això, l'exposició neix d'una premissa molt clara, la d'intentar oferir imatges que ajudin a imaginar un futur urbà millor, desterrant tot pessimisme amb la idea de guanyar o tornar a donar forma al futur.

És a partir d'aquesta premissa que va néixer el discurs expositiu: en el passat, les successives generacions han estat capaces d'imaginar o somiar futurs urbans, ciutats imaginades i somiades sobre la base del sistema de valors vigent en cada generació. Avui, malgrat les greus crisis que ens afecten, sorgeixen valors innegables entre les noves generacions. Aquests valors els hem sintetitzat en tres revolucions que són les tres sales principals de l'exposició: una Revolució Verda, una Revolució Digital i una Revolució en la Identitat (gènere, feminisme, inclusió).

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala d'Exposicions.

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions

Adreça:
Passeig de Gràcia, 107
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions
Quan
Des de 22/03/2023 al 11/06/2023

Telèfon

Tel.:
932388091
Fax:
932384010

You may also be interested in...