Exposició 'Un Autre Regard'

Enrere

Un Autre Regard és un projecte fotogràfic que intenta donar veu a infants i adults amb una sensibilitat diferent, les seves famílies i els educadors.Els nens que han participat en aquest projecte tenen una llum que captiva. Una mica de màgic a la mirada distreta i llunyana, en la manera com freguen els objectes, com acosten el nas per sentir l’olor de gairebé tot. Altament sensibles a detalls que nosaltres hem deixat de notar o no hem notat mai.Artista: Monica Das Neves.

A la inauguració l’artista ens presentarà l’exposició amb l’ajuda d’algunes de les protagonistes de les fotografies. I el grup de rítmica del Club Esportiu Jeroni de Moragas farà una petita actuació.

10 anys d’inclusió al districte

L’exposició s’ha emmarcat en la celebració del desè aniversari de l’Espai d’Inclusió de les Corts. L’ Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d’actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d’integració.

Horaris

Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart

Adreça:
Carrer del Comandant Benítez, 6
Districte:
Les Corts
Barri:
la Maternitat i Sant Ramon
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart
Quan
Des de 14/02/2023 al 24/03/2023

Telèfon

Tel.:
933398261

You may also be interested in...