Exposició virtual 'Santa Eulàlia de Barcelona, la ben parlada. Una ciutat una patrona'

Enrere

Aquesta mostra, comissariada per Amadeu Carbó Martorell i Nil Rider Enrique, ambdós responsables de l´inventari del patrimoni cultural immaterial de l´Arquebisbat de Barcelona, posa en el centre del seu discurs l´advocació de Santa Eulàlia i el seu patronatge a Barcelona, a partir de l´arqueologia, d´obres d´art de diverses èpoques, de la seva tradició oral, i de la presència de la Santa barcelonina arreu del món, posant un accent especial en la presència de la Santa a la Catedral barcelonina.

L´exposició també dóna veu a personalitats molt diverses que veuen en la tradició i el relat eulalienc un missatge vigent al segle XXI.

En l´elaboració dels continguts també ha intervingut un equip d´especialistes que provenen de diversos àmbits relacionats amb el patrimoni cultural, tant el material com l´immaterial, el que ha permès donar a l´exposició una mirada molt oberta, pluridisciplinar i enriquidora.

Els responsables de la mostra estan convençuts que cada visitant n´extraurà una experiència gratificant, al mateix temps que un missatge únic, personalitzat i intransferible de la descoberta de tot l´univers simbòlic eulalienc.

A través del web del Museu Diocesà

Adreça:
Av Catedral, 4
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
A través del web del Museu Diocesà
Quan
Acte permanent

You may also be interested in...