Festival Clàssics

Enrere

Cultura. Experiències d’art i de pensament inspirades en els clàssics de tots els temps.

Clàssics és un festival de caràcter multidisciplinari que neix amb la voluntat de divulgar el llegat dels clàssics, fer-ne noves interpretacions i reflexionar sobre el present.

Cada edició del Clàssics se centrarà en una idea, que desenvoluparan creadors de primer nivell —músics, poetes, dramaturgs, videoartistes, escriptors, etc.— mitjançant propostes artístiques i de pensament.

Per donar la benvinguda a cada edició del festival, un any abans es llegirà un manifest inaugural concebut per personalitats destacades del món de les humanitats. El manifest servirà de base als creadors per elaborar les seves propostes artístiques.

Entre els artistes confirmats per a la primera edició figuren Sílvia Pérez Cruz i Andrés Corchero, Àlex Rigola i Heartbreak Hotel, Les Impuxibles (Clara i Ariadna Peya), Roger Mas i Maria Cabrera, Josep Pedrals i David Soler, Paula Bonet i Àlex Gorina.


Clàssics és un festival anual de caràcter multidisciplinari vinculat als temes essencials de la humanitat. Cada edició se centrarà en una idea, i creadors de primer nivell –músics, poetes, dramaturgs, videoartistes, escriptors, etc.– hi presentaran experiències d´art i de pensament inspirades en els clàssics de tots els temps.

El festival neix amb la voluntat de divulgar el llegat clàssics, proposar noves mirades i interpretacions, úniques i diverses, sobre aquest llegat, i provocar una reflexió sobre el present per entendre´l d´una manera més profunda, dinàmica i participativa.
Personalitats destacades del món de les humanitats donaran la benvinguda a cada edició del festival un any abans de la seva celebració a través de la creació i lectura d´un manifest inaugural. Aquest manifest servirà de base als diferents creadors per elaborar les seves propostes artístiques.

El festival està coorganitzat per La Casa dels Clàssics i pel Grup Focus. Una part del seu finançament és un mecenatge pel miler de persones que han comprat l´obra Aurea dicta de Miquel Barceló. Els beneficis obtinguts amb la seva venda serveixen per finançar els projectes divulgatius de La Casa dels Clàssics.

Artistes confirmats per a la primera edició del Festival Clàssics
Josep Maria Pou, actor i director teatral.
Àlex Rigola, director i actor teatral.
Josep Pedrals, poeta i rapsode barceloní.
Roger Mas, cantautor.

Diferents equipaments i espais de la ciutat

Adreça:
C Hospital, 56
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Manuel Serna Royuela

C Pintor Fortuny 19

933171383

Aparcament BAMSA Illa Raval

C Sant Rafael 15

902283080

Aparcament BAMSA Plaça dels Àngels

C Àngels 1

902283080

Aparcament Ricardo Vila Palau

C Pintor Fortuny 17

933014789

Aparcament Boqueria

Pl Gardunya 1

933028745

Restaurants

Bar Resolís

C Riera Baixa 22

934419672

Bar Bodega Montse

C Arc de Sant Agustí 5

Restaurant Chaka Khan

C Hospital 141

934615669

Restaurant Taller de Tapas *Rambla

C Rambla 108

934125672

Restaurant Taco Alto *Raval

Rbla Raval 2

938323414

On
Diferents equipaments i espais de la ciutat
Quan
Del 18/10/2019 al 28/11/2019.

Lloc web

Web venda d'entrades:
https://festivalclassics.cat/

M'agrada 17

You may also be interested in...