Festival “Fes Pedralbes”

Enrere

Música. El Festival Jardins Pedralbes es reinventa amb “Fes Pedralbes”.

El Festival Jardins Pedralbes, un referent musical per a la ciutat de Barcelona, es reinventa amb “Fes Pedralbes” per tal d’oferir optimisme, il·lusió i alegria a tots els barcelonins i barcelonines, amb una oferta musical i gastronòmica de prestigi.

L’oferta gastronòmica estarà signada per alguns dels restaurants més emblemàtics de la ciutat: Amélie, Flash Flash, Il Giardinetto, Mr. Kao, Cruixent, Pizza del Born, Muns, Sauleda i Krisalia.

L’horari del festival serà de les 20.00 a la 1.00 hores, de dimecres a diumenge. La majoria dels concerts, tret d’algunes excepcions, començaran a les 22.00 hores, i els del village, que es presentaran properament, a les 20.30 hores.

Hi haurà dos tipus d’entrades: les del concert de l’auditori, que inclouen tota l’experiència Pedralbes, i les del village, sense accés a l’escenari principal.

Consulteu-ne la programació aquí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jardins del Palau de Pedralbes.
Organitzat per:
Concerts Studio.


El Festival Jardins Pedralbes, un referent cultural per a la ciutat de Barcelona, es reinventa amb el FES PEDRALBES per tal d'oferir optimisme, il·lusió i alegria a tots els barcelonins i barcelonines amb una oferta musical i gastronòmica de prestigi.

S'oferirà una àmplia i variada oferta gastronòmica, protagonitzada per alguns dels més emblemàtics restaurants de la ciutat: Amélie, Flash Flash, Il Giardinetto, Mr. Kao, Cruixent, Pizza Del Born, Muns, Sauleda i Krisalia.

Els horaris seran de 20h a 1h. i de dimecres a diumenge. La majoria de concerts, amb algunes excepcions, començaran a les 22h, i els del Village, que es presentaran properament, a les 20.30h.

Hi haurà dos tipus d'entrades, les del concert de l'auditori, que inclou tota l'experiència Pedralbes, i les d'únicament Village, sense accés a l'escenari principal.

Jardins del Palau de Pedralbes

Adreça:
Av Diagonal, 686
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Codi postal:
08034
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Tanatori les Corts-Menéndez Pelayo

Av Joan XXIII 23

933397216

Restaurants

Cafeteria Dunkin' Coffee *Estació de Metro Palau Reial

E.M. Palau Reial 1

932059001

On
Jardins del Palau de Pedralbes
Quan
Del 09/07/2020 al 29/08/2020.

Telèfon

Tel.:
010

Lloc web

Web venda d'entrades:
www.fespedralbes.com

M'agrada 27

You may also be interested in...