Clicks i LEGO al Poble Espanyol

Enrere

Prevista en inici del 16 al 25 d'octubre, la fira s'ajorna als dies 14 i 15 i 21 i 22 de novembre, si la situació sanitària ho permet

Infants. Feu un viatge pels mons imaginaris dels famosos ninots.

El Poble Espanyol és l’escenari d’una trobada on nostàlgics i apassionats gaudiran de grans diorames amb els famosos ninots, que meravellen generació rere generació.

Els clicks de Playmobil® us mostraran Lapònia, un port victorià (any 1900), el món dels orcs, la guerra Nord-Sud, un món fantàstic de princeses, una ciutat alemanya (amb les típiques casetes alemanyes), una mesquita àrab, el circ, l’època romana i el període napoleònic.

I amb els LEGO® viatjareu a un fons marí, a la ninjago city, al món de La guerra de les galàxies, dels pirates, en un poble a l’hivern o en un port apocalíptic postcrisi energètica.

La fira també oferirà activitats com ara una fantàstica gimcana, un photocall, tallers d’artesania i espais de venda amb peces úniques de les divertides figures.

Tampoc no hi faltarà el concurs de diorames, que, com cada any, despertarà la part més creativa dels apassionats tant de Playmobil® com de LEGO®. Animeu-vos a participar-hi amb la família o els amics, hi ha premi!

Tot està organitzat seguint les mesures de prevenció que la situació actual requereix per tal que gaudiu amb tota seguretat!

Horaris

Altres

Se celebra a:
Poble Espanyol de Barcelona.


Els dies 14 i 15 i 21 i 22 de novembre, tindrà lloc una trobada on nostàlgics i apassionats gaudiran de grans diorames de diferents temàtiques amb els famosos ninots que han aconseguit meravellar generació rere generació:

Temàtiques diorames de Playmobil®: Lapònia, port victorià (any 1900), orcos (fantasia), guerra nord-sud, món fantàstic de princeses (no el convencional amb caballers), ciutat alemanya (amb les típiques casetes alemanyes, però ciutat actual, no antiga), mesquita àrab, circ (temàtica fantàstica), ciutat, època romana, napoleònic.
Temàtiques diorames de LEGO®: fons marí, avengers wakanda, ninjago city, stars wars, apocalipsis, city, Piratas, autocine Star Wars, poble hivernal, port apocalíptic post-crisi energètica.
.
La Fira, a més, oferirà diverses activitats: una fantàstica gimcana, photocall, tallers d'artesania i espais de venda amb peces úniques de les divertides figures. Tot organitzat seguint les mesures de prevenció que la situació actual requereix per tal que en gaudiu amb tota seguretat!.

Pels més participatius i competitius no faltarà el concurs de diorames que, com cada any, despertarà la part més creativa dels apassionats tant de Playmobil® com de LEGO®. Animeu-vos a participar amb família o amics, hi ha premi!.

No us podeu perdre el que, de ben segur, serà l'esdeveniment familiar de l´any. Una cita essencial al vostre calendari!.

Poble Espanyol de Barcelona

Adreça:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 13
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Iglesias Bus *Montanyans

Av Montanyans 1

934250031

Restaurants

Bodega Amposta

C Amposta 1

936738346

Bar Restaurant Zero 20

C Indíbil 6

931489942

Escola Municipal d'Hípica La Foixarda

Av Montanyans 1

9342547896

Restaurant Cafeteria Bòria Café *Poble Espanyol

Av Francesc Ferrer Guàrdia 13

933251155

Pistes Municipals de Tennis Montjuïc

C Foixarda 2

933251348

On
Poble Espanyol de Barcelona
Quan
Del 14/11/2020 al 22/11/2020.

Telèfon

Tel.:
935086300
Fax:
935086333

M'agrada 63

You may also be interested in...