"Gourmetbus" Itinerari turístic i gastronòmic

Enrere

De la fusió de dos serveis, un recorregut panoràmic i la degustació d'un sopar d'alta gastronomia, neix un nou concepte de turisme. D'aquesta manera, es crea el Gourmet Bus.

El Gourmet Bus ofereix un sopar degustació servit a bord per un emblemàtic restaurador de la ciutat, Carles Gaig.

Iniciarà i acabarà el trajecte a l´oficina de Julià Travel de Barcelona (Ronda Universitat, 5) recorrerà durant tres hores els punts més emblemàtics de Barcelona, com ara la Casa Batlló, la Pedrera, la Torre Agbar, l´Arc del Triomf, el Port Olímpic, la Barceloneta, la Plaça Espanya, Montjuïc, la Catedral i la Plaça Catalunya, entre d´altres.La parada gastrónòmica, d'aproximadament una hora, es farà a la Zona del Mirador de Monjuïc, enfront de l'antic Hotel Miramar

Serveis:Cada client disposa d'una tauleta iPad, on trobarà la informació necessària de l'activitat en onze idiomes diferents i tindrà accés a les imatges de les càmeres del bus, com també a altres entreteniments.L'autobús està dotat amb càmeres davanteres i posteriors que ofereixen imatges en tots dos sentits de la ruta.

A la part superior de l'autobus, hi ha 11 taules amb capacitat per a 30 persones.A la part inferior hi ha la cuina, els serveis i una taula més amb capacitat per a quatre persones accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Consorci Turisme de Barcelona.

Diferents indrets de la ciutat

Adreça:
Rda Universitat, 5
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Diferents indrets de la ciutat
Quan
Acte permanent

Telèfon

Reserves:
902 024 443

You may also be interested in...