La Gran Clariana

Enrere

La Gran Clariana

Al bell mig del parc de les Glòries hi ha una gran esplanada d’una hectàrea de gespa. Es tracta d’un espai polivalent obert a la ciutadania com a zona d’estada i que convida a gaudir de la natura i a relaxar-se.

La Clariana, conjuntament amb els nodes de biodiversitat que l’envolten, són espais concebuts per dotar d’una gran biodiversitat el parc, tant pel què fa a les espècies vegetals com a les animals. Per aquest motiu, aquest entorn té certes peculiaritats que el fan diferent a d’altres parcs de Barcelona, especialment en relació al manteniment, a les activitats i als usos.

La Clariana compta amb un servei de gandules, taules, cadires i para-sols. El servei està pensat per a l’estada, però també per a treballar, llegir, conversar o relaxar-se i està gestionat per una empresa d’inserció laboral que, a més, fa tasques d’informació de les activitats, el funcionament de l’espai i els entorns. També hi ha sessions gratuïtes de taitxí, els dimarts i dijous, un espai de joc per a totes les edats, els divendres i caps de setmanes, rutes guiades, activitats ambientals i contacontes.

Gaudeix d’aquest espai únic, un pulmó verd i ambiental al mig de la ciutat.

Horaris

Seccions d'aquest equipament

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 15
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
Adreça
Plaça de les Glòries Catalanes, 15