“B-murals x TÀPIA”

Enrere

Exposicions. La Nau Bostik reivindica l’art de carrer i el paper que té en la nostra societat.

Amb una aposta que aplega 24 representants del neomuralisme i del figurativisme més avantguardista, l’exposició col·lectiva “TÀPIA” vol ser un punt de trobada per debatre sobre la reutilització dels espais en desús i el paper de l’art de carrer en la nostra societat i, sobretot, remarcar els valors intrínsecs del món de l’art de carrer: un art públic i comunitari, de transformació social i, en definitiva, una tendència de tothom per a tothom.

La inauguració tindrà lloc el 16 de novembre i hi participaran el comissari de la mostra, Axel Void, i els artistes Jofre Oliveres i Fafa Màrquez, que faran una intervenció a les parets de la Nau Bostik els dies previs a la inauguració. També hi haurà música en directe a càrrec de Bofirax.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Nau Bostik.


El 16 de novembre, B-murals inaugura TÀPIA, d´Axel Void. Amb una aposta que congregarà a 24 representants del neo-muralisme i el figurativisme més avantugarda, aquesta exposició col·lectiva preten ser un punt de trobada per discutir sobre le reutilització dels espais en desús, el paper de l´street art en la nostra societat i, sobretot, remarcar els valors instrínsecs en el món de l´art al carrer: un art públic i comunitari, de transoformació social i, en definitiva, una tendència de tothom per a tothom.

La inauguració contarà amb la presència d´alguns artistes convidats com el mateix comissari, Axel Void, Jofre Oliveres i Fafa Màrquez, els cuals estaràn realitzant una intervenció a les parets de la Nau Bostik els dies prèvis a la inauguració. Durant la premier del dia 16 de novembre contarem amb la millor música de la mà de l´artista BOFIRAX junt amb cervesa per a tothom.

Nau Bostik

Adreça:
C Ferran Turné, 1*11
Districte:
Sant Andreu
Barri:
La Sagrera
Codi postal:
08027
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament J. Casas

C Mossèn Juliana 15

622 477 708

Restaurants

Restaurant L'Empanat

C Monlau 60

934084836

On
Nau Bostik
Quan
Del 16/11/2019 al 29/02/2020.

Telèfon

#:
616364831
#:
618852561

Lloc web

Web:
naubostik.com

M'agrada 78

You may also be interested in...