LOOP Fair

Enrere

Del 16 de novembre fins el 12 de desembre, la Casa Milà de Gaudí acollirà la 19a edició de la Fira LOOP.

Per a aquesta nova edició, LOOP Fair adapta el seu format per a oferir una experiència física més i un punt de trobada excepcional per a la sempre creixent comunitat de la imatge en moviment.

L’emblemàtic edifici modernista d’Antoni Gaudí – “Casa Milà”- serà el lloc ideal per a muntar una mostra dinàmica de les últimes aportacions a la creació d’imatges en moviment.

Mantenint l’ambient íntim i l’esperit familiar de la Fira, la selecció comptarà amb la participació de 27 galeries i artistes internacionals seleccionats per un comitè internacional, presidit per Jean-Conrad Lemaître i integrat per: Isabelle Lemaître; Haro Cumbusyan; Josée i Marc Gensollen; Renée Drake.

Amb un format similar al d’una exposició, des d’instal·lacions fins a projeccions monocanal, la fira mostrarà múltiples obres, donant testimoniatge de la ductilitat del vídeo com a eina creativa i crítica.

Desenvolupant un format híbrid, la fira també serà accessible en línia. Del 16 al 26 de novembre, tots els vídeos podran veure’s simultàniament en streaming en una plataforma virtual de nou disseny concebuda per Hyperstudio (Madrid), oferint una experiència immersiva.

L’edició d’enguany es completarà amb una secció especial que presentarà una sèrie d’obres que exploren els límits entre el vídeo i la performance, comissariada per Rose Lejeune, la qual farà ressò sobre “el cos” temi desenvolupat en el programa del Festival LOOP.

Podeu consultar la programació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Catalunya La Pedrera.

Accés La Pedrera LOOP 2021

Adreça:
Passeig de Gràcia, 92
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Accés La Pedrera LOOP 2021
Quan
Des de 16/11/2021 al 12/12/2021

You may also be interested in...