‘Sopa i el que el vent no s’emportà’

Enrere

Espectacles. El 24è Circ d’Hivern recorre els dinars de Nadal d’una família a través de diverses generacions.

Sopa i el que el vent no s’emportà és el títol del 24è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris. Un espectacle de circ contemporani que explora, entre l’humor i la tragèdia, els dinars de Nadal d’una mateixa família a través de diverses generacions: la tradició, els hàbits, l’absència, la vida que passa i els records que defineixen qui som.

Any rere any a la mateixa taula, sota la mateixa finestra, la mateixa recepta, el mateix avet, les mateixes cançons i el vent a fora. Al ritme dels hiverns, en el temps d’un àpat, ens podem reconèixer dins d’aquesta estranya família.

Sopa i el que el vent no s’emportà és un espectacle codirigit per Marcel Vidal i per Marine Fourteau, de la companyia d’acròbates establerta a Bèlgica Marcel et ses Drôles de Femmes.

Espectacle recomanat a partir de 8 anys.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris.
Es venen les entrades a:
Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris. Els dies 24, 31 i 5 de gener la taquilla romandrà tancadaEntrades pel mateix dia: A la taquilla, una hora abans que comenci lespectacleEntrades per un altre dia a taquilla: la taquilla de LAteneu de 17 a 19:30 h (diumenges de 16 h a 18 h).
Organitzat per:
Associació Bidó de Nou Barris.


"Sopa i el que el vent no s´emportà" és un espectacle de circ que explora amb humor i tragèdia un seguit de dinars de Nadal d´una mateixa família a través de diverses generacions: la tradició, els hàbits, l´absència, la vida que passa i els records que defineixen qui som. Any rere any a la mateixa taula, sota la mateixa finestra, la mateixa recepta, el mateix avet, les mateixes cançons i el vent a fora. Al ritme dels hiverns, en el temps d´un àpat, ens podem reconèixer dins d´aquesta estranya família.

Co-dirigida per Marine Fourteau i Marcel Vidal de la companyia Marcel et ses drôles de femmes, el Circ d'Hivern arriba a les 24 edicions. Un espectacle de circ contemporani de sala per a tots els públics, recomanat a partir de 8 anys.

Fitxa artística:
Direcció: Marine Fourteau i Marcel Vidal
Artistes: Agnès Sales, Gines Belchi, Gewnn Buczkowski, Marta Camuffi, Mila Martínez
Concepte sonor: Théo Godefroid
Vestuari: Anaïs Clarté
Escenografia: Betty Cau
Disseny il·luminació: Adrià Pinar

Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris

Adreça:
C Portlligat, 11*15
Districte:
Nou Barris
Barri:
La Trinitat Nova
Codi postal:
08042
Població:
Barcelona

Restaurants

Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris

C Portlligat 11

933509475

On
Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris
Quan
Del 14/12/2019 al 19/01/2020.

Telèfon

#:
933509475
Fax:
933503000

M'agrada 45

You may also be interested in...