Musical "A Chorus Line"

Enrere

Manuel Bandera dóna vida al personatge de Zach, un coreògraf de Broadway a la recerca dels millors ballarins per al seu nou espectacle. L'acompanyen en escena les actrius i actors Angie Alcázar, Tomy Álvarez, Lucía Castro, Alex Chavarri, Javier Cid, Aaron Cobos, Anna Coll, Fran Del Pino, Daniel Délyon, Sonia Dorado, Roberto Facchin, Daniel Garod, Bealia Guerra, Pep Guillem , Cassandra Hlong, Ariel Juin, Flor Lopardo, Joan López-Santos, Juan José Marco, Graciela Monterde, Fran Moreno, Marcela Nava, Ivo Parella-Obregó, Lucrècia Petraglia, Estibalitz Ruiz, Aida Sánchez, Lorena Santiago, Sarah Schielke i Victor González . En total, la nova producció compta amb 26 intèrprets a escena i una gran orquestra de 15 músics en directe, sota la direcció musical de Pau Baiges.

A CHORUS LINE va ser concebut, dirigit i coreografiat per Michael Bennet el 1975, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch i cançons d'Edward Kleban. Guanyador de nou premis Tony i del Pulitzer, el musical va suposar un gran canvi pel que fa a la seva concepció, ja que es va inspirar en les experiències reals dels membres del repartiment original.

L'espectacle que es representarà a Barcelona és un revival de la producció original de Broadway -que va estar 15 anys seguits en cartell- la direcció del qual va a càrrec d'Antonio Banderas i la llegendària Baayork Lee, també coreògrafa d'aquest nou muntatge. Precisament, Lee va interpretar un dels personatges de la producció original, Connie Wong, inspirat en ella mateixa, i porta dirigides més de 35 produccions internacionals del musical.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Tívoli.

Teatre Tívoli

Adreça:
Casp, 8*10
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Teatre Tívoli
Quan
Des de 23/04/2022 al 29/05/2022

Telèfon

Tel.:
902332211
Tel.:
934122063
Fax:
933186045

Lloc web

Web venda d'entrades:
https://www.grupbalana.com/

You may also be interested in...