Natura Encesa LIFE

Enrere

Després d'un gran èxit, arriba a Barcelona Natura Encesa LIFE, una sorprenent proposta immersiva i màgica que els Jardins de Pedralbes acullen per primera vegada des del 7 de desembre de 2021 fins al 9 de gener de 2022.

Una experiència increïble i única per a tots els públics que reinventa les llums de Nadal, un cant a la biodiversitat i a la conservació, una aventura de projeccions i jocs de llum que representen la vida en el planeta.

Els Jardins de Pedralbes acullen per primera vegada un sorprenent esdeveniment immersiu d'arts lumíniques i sensorials en un entorn natural. Una singular proposta immersiva per a tots els públics.

Des del 7 de desembre de 2021 fins al 9 de gener de 2022, un milió de llums led i cent quilòmetres de cablejat transformaran l'espai en un cant a la biodiversitat, la conservació i la bellesa natural.

La proposta arriba a Barcelona en la seva edició LIFE, una aventura de projeccions màgiques i jocs de llum que representen la vida en el planeta i els quatre elements que el conformen: aire, aigua, terra i foc. Després d'una benvinguda al·legòrica, el visitant se submergeix en un oníric món aeri per a transitar més tard per un fantàstic i original món aquàtic, fins a arribar a l'element terra, coneixent les vitals aportacions dels insectes a l'ecosistema i les formigues de foc. Durant la visita sorprendrà també el camí de l'esperança, elements que delectaran al visitant amb un espectacle únic en aquestes nits d'hivern.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jardins del Palau de Pedralbes.

Jardins del Palau de Pedralbes

Adreça:
Av Diagonal, 686
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Població:
Barcelona
On
Jardins del Palau de Pedralbes
Quan
Des de 07/12/2021 al 23/01/2022

Telèfon

Tel.:
010

You may also be interested in...