Observacions amb telescopi i visites guiades nocturnes a l’Observatori Fabra

Enrere

Suspeses totes les sessions des del 13 de març i fins a nou avís.

Festes. Els divendres i els dissabtes l’Observatori Fabra ofereix visites guiades nocturnes i observacions amb telescopi.

Els divendres s’ofereix una visita guiada al museu i la sala modernista (sala d’actes) de l’Observatori Fabra, que inclou l’observació amb el telescopi i una visita a l’exterior de la cúpula. Duració: 1 h 30 min. En català i castellà.

Els dissabtes s’ofereix una visita guiada al museu i a les sales de l’edifici modernista (sala d’actes, sala de l’ullera meridiana i despatx) de l’Observatori Fabra, que inclou una conferència, la projecció d’un vídeo sobre astronomia, l’observació amb el telescopi, una visita a l’exterior de la cúpula i una copa de cava o suc de fruita amb accent de xocolata. Duració: 2 h 30 min. En català, castellà i anglès.

El cos celeste assenyalat és preferencial però no implica obligatorietat per part de l’observatori. Les observacions poden veure’s afectades per causes meteorològiques, per això l’astrònom explicarà el treball actual que fa aquest observatori en l’estudi i la captació d’asteroides propers a la Terra.

Calendari d’observacions 2019-2020.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Observatori Fabra.
Organitzat per:
Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona. Sternalia: Torre dels Pardals, 33, local 3 (Barcelona)


Visita de divendres. Visita guiada al museu i sala modernista [sala d'actes] del Observatori Fabra, observació amb el telescopi i visita a l'exterior de la cúpula. Duració: 1h 30min. En català i castellà.

Visites de dissabte. Visita guiada al museu i a les sales de l'edifici modernista [sala d'actes, sala de l'ullera meridiana i despatx] del Observatori Fabra, conferència, projecció d'un video sobre astronomia, observació amb el telescopi, visita a l'exterior de la cúpula i copa de cava o suc de fruita amb accent de xocolata. Duració: 2h 30min. En català, castellà i anglès.

Calendari d'observacions 2019-2020

El cos celeste assenyalat és preferencial però no implica obligatorietat per part de l'observatori. Les observacions poden veure's afectades per causes meteorològiques i per això, l'astrònom explicarà el treball actual que exerceix aquest Observatori, l'estudi i captació d'asteroides propers a la Terra.

Observatori Fabra

Adreça:
Ctra Observatori Fabra, 27
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
On
Observatori Fabra
Quan
Del 25/10/2019 al 30/05/2020.

Telèfon

Tel.:
934175736
Telèfon de reserves:
697 864 262 (dissabtes i festius, de 10 a 14 h)
Telèfon de reserves:
93 327 01 21 (de dilluns a divendres, de 9 a 21 h)

M'agrada 419

You may also be interested in...