Posa’t la gorra!

Enrere

A la plaça de la Cascada Monumental.

Festes. Aquesta edició de la festa solidària amb infants i adolescents dona la veu als joves.

La 19a festa “Posa’t la gorra!” arriba amb un esperit de renovació, amb una gorra que canvia la pell per fer-se més forta i resistent. Aquesta serà una edició diferent, global i molt participativa, que donarà la veu als joves perquè liderin els grans canvis que necessita el món.

L’escenari de la festa, situat a la plaça de la cascada de la Ciutadella, el dinamitzarà el Mag Lari, i hi haurà actuacions de Xiula i la Zebrass Marching Band. També s’oferiran tallers i entreteniment per a nens i nenes i adults. El punt àlgid de la celebració serà la lectura del manifest, a càrrec de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Es venen les entrades a:
Associació Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. De Barcelona, Tarragona i Lleida.
Organitzat per:
Associació Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.


Encetem la 19a edicció del "Posa´t la Gorra!" amb esperit de renovació, presentem una gorra que canvia la pell per fer-se més forta i resistent. Una fortalesa necessària per encarar els grans canvis que seran liderats pels joves.

Volem que aquesta sigui una edició diferent, global i molt participativa, volem donar la veu als joves que sabem que tenen molt a dir. Nosaltres, com sempre, arranquem amb il·lusió i moltes ganes, doncs sabem que és esperada per a molta gent! I és que el "Posa´t la Gorra!" és una campanya que cada vegada arriba més lluny gràcies al suport incondicional i la implicació de moltes persones, entitats, institucions, empreses i societat civil.

Amb tot aquest suport, estem aconseguint que les famílies amb un infant i adolescent amb càncer tinguin més recolzament, comptin amb més recursos i sobretot, no se sentin soles!

L´escenari, ubicat a la plaça de la Cascada, estarà dinamitzat per Maglari, amb actuacions de Xiula, que torna per segon any consecutiu, i la Zebrass Marching Band. A la plaça hi haurà
tallers i entreteniment per a petits i grans. El punt àlgid esdevé amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han
viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d´AFANOC i els representants institucionals.

Parc de la Ciutadella

Adreça:
Pg Picasso, 21
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Estació de França

Av Marquès de l'Argentera 8

934963464

Aparcament Born

Pl Comercial 1

932683834

Restaurants

Restaurant Japonès Koku Kitchen Buns

C Comerç 29

932696536

Restaurant La Gambeta

C Fusina 3

933102203

Restaurant Casa Nova

Pg Born 27

933100786

Bar L'Antic del Born

Pl Comercial 11

932687021

Restaurant Buon Appetito

Av Marquès de l'Argentera 19

932687633

On
Parc de la Ciutadella
Quan
14/12/2019

Telèfon

#:
010

M'agrada 10

You may also be interested in...