Projecció "Adú"

Enrere

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona, i donar-la a conèixer a la ciutadania. Aquesta és la voluntat del programa “Pantalla Barcelona”, que apropa el cinema recent fet amb el talent de la nostra ciutat als diferents districtes de Barcelona, a través de les pantalles dels centres cívics.

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d'una pista d'aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d'un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d'un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d'arribar d'Espanya.

Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a un gran nombre de subsaharians que ha iniciat l'assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Gènere: Drama

Direcció: Salvador Calvo

Durada: 119’

Edats: No apte per a menors de 16 anys

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Vil·la Florida.
Inscripcions a:
Centre Cívic Vil·la Florida.

Centre Cívic Vil·la Florida

Adreça:
Carrer de Muntaner, 544
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Vil·la Florida
Quan
18/11/2021

Telèfon

Tel.:
932546265

You may also be interested in...