Projecció "Anders als die Andern" (Diferente a los demás)

Enrere

Us convidem a la 3a edició del CINEFÒRUM A LES ONES, organitzat per La Cinemoteka programa de Ràdio RSK, la ràdio lliure de Can Basté.

L’activitat consistirà en la projecció d’una pel·lícula i després obrirem micros. Tot plegat es retransmetrà en rigorós directe a les ones de Ràdio RSK!

La temàtica triada és el tractament dels col·lectius LGTBIQ+Trans en la història. En aquest cas partim d’una pel·lícula considerada en ser la primera a retratar el tema de l’homosexualitat des d’un prisma positiu. Estem parlant de “Diferente a los demás” que es va estrenar fa 105 anys el 28 de juny de 1919 a Alemanya.

Contarem amb la col·laboració especial de:

- Acció Perifèrica amb Jose La Cacho, la primera Llibreria LGTBIA i transfeminista de Nou Barris

- Raúl Ruiz Serna, expert en la pel·lícula i qui l’ha proposat

- Xavier Juclà Montserrat, periodista i activista LGTBIQ+

- Projecció de la pel·lícula: 50 min

Títol original:“Anders als die Andern” (Diferente a los demás)

Direcció: Richard Oswald

Sinopsi:

Kurt Sivers (Fritz Schulz), un virtuós del violí, és un acèrrim admirador de Körner i s’acosta a ell esperant convertir-se en el seu alumne. Körner accepta i comencen les classes, durant les quals s’enamoren. Tots dos homes sofreixen la desaprovació dels seus pares. Cap dels dos li ho ha dit als pares, però els Sivers s’oposen al fet que el seu fill ocupi tant de temps amb el violí i el seu inusual apassionament amb Körner. Els de Körner no entenen perquè no ha mostrat interès a trobar a una dona i fundar una família. Körner envia els seus pares a veure al seu mentor, el Dr. Magnus Hirschfeld. 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Can Basté.

Centre Cívic Can Basté

Adreça:
Passeig de Fabra i Puig, 274*276
Districte:
Nou Barris
Barri:
el Turó de la Peira
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Basté
Quan
29/06/2024

Telèfon

Tel.:
934206651

You may also be interested in...