Barcelona Districte Cultural: Projecció "Petit CineClub: El bosc de Haquivaqui"

Enrere


Rasmus A. Sivertsen, Noruega, 2016, 72´, doblada al català
Edat recomanada: a partir de 4 anys.

Haquivaqui és un bosc amb molta música però sense cap llei, on els més grans intenten menjar-se els més petits i els més forts s'imposen als més dèbils. Però a Haquivaqui viu un ratolí, petitó però assenyat, que decideix posar-se mans a l'obra i redactar un bon grapat de normes per provar d'aconseguir que la guineu i l'eriçó, sempre afamats, convisquin en pau, harmonia, bona sintonia i millor ritme amb els més petits del bosc. I aquestes normes, com que han de ser complides per tots, es debaten entre tots. I entre tots s'aproven. I un cop són ratificades, el bosc de Haquivaqui ja és un bosc amb llei, però ara que la té, també l'ha de complir. Així que quan la guineu en fa una de les seves i el bosc es veu venir un gran perill, tots han de treballar plegats per aconseguir que l'ordre retorni.

El bosc de Haquivaqui, una faula com les d'abans on s'expliquen els problemes dels humans a partir de les cuites dels animals, es basa en El ratolí Claus i els altres animals del bosc de Haquivaqui, un conte musical escrit a la dècada dels anys cinquanta del segle passat per Thorbjørn Egner (1912-1990). L'artista és un conegut dibuixant i escriptor de contes, obres de teatre, i compositor de cançons i musicals per a infants, i aquest llibre ha esdevingut un clàssic per a l'educació dels nens i les nenes noruecs i escandinaus.
L'estudi noruec Qvisten Animation ha convertit el conte en una pel·lícula musical on els personatges cobren vida gràcies a la tècnica de la stop-motion. La versió traduïda al català ha estat doblada pel grup lleidatà Pastorets Rock, que, a més d'interpretar les cançons, ha posat veus als diversos personatges.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Zona Nord.

Centre Cívic Zona Nord

Adreça:
C Vallcivera, 14
Districte:
Nou Barris
Barri:
Ciutat Meridiana
Codi postal:
08033
Població:
Barcelona

Restaurants

Escola de Cuina Bar Restaurant 'Cruïlla al Punt'

Av Escolapi Càncer 4

938538964

On
Centre Cívic Zona Nord
Quan
19/02/2020

Telèfon

#:
932562900
Fax:
932562929

M'agrada 11

You may also be interested in...