Projecte Comunitari: Dinamització amb el Col·lectiu de Gent Gran

Enrere


Diàriament pel Centre Cívic Zona Nord, passa una mitjana de 25 veïns i veïnes de la tercera edat, tant a la franja horària de matí com de tarda. Moltes persones d'aquest grup d'edat es reuneixen al Centre Cívic davant la seva limitació de mobilitat i la distància que suposa per aquest col·lectiu el Casal de Gent Gran Pedraforca. Per tant, el Centre Cívic manté un espai reservat per a la Gent Gran a la planta baixa de l'edifici. Una sala d'us exclusiu, equipada amb una màquina de cafè i de refrescos i amb un servei de premsa i jocs de taula.
Des d'aquest espai s'atenen suggeriments i recollida d'interessos a l'hora de programar activitats adreçades específicament per aquest col·lectiu. Aquests espais relacionals per a la gent gran són canals molt òptims per donar a conèixer el conjunt d'activitats que es programen al barri, fomentant així la seva participació.
Atenent les inquietuds i propostes d'aquest col·lectiu dels tres barris, es porta a terme una programació específica amb la Setmana de la Gent Gran dos cops a l'any (al maig i a l´octubre) i una programació específica de Cinema per a Gent Gran. També s'articulen propostes entre els diferents grups d'activitats de gent gran de Vallbona, Torrebaró i Ciutat Meridiana per a portar a terme mostres i actes conjunts, tant a l'interior com a l'exterior dels equipaments.

Altres

Se celebra a:
Casal de Barri Torre Baró.

Casal de Barri Torre Baró

Adreça:
Av Escolapi Càncer, 5
Districte:
Nou Barris
Barri:
Torre Baró
Codi postal:
08033
Població:
Barcelona

Restaurants

Escola de Cuina Bar Restaurant 'Cruïlla al Punt'

Av Escolapi Càncer 4

938538964

On
Casal de Barri Torre Baró
Quan
Al llarg de l'any (dates aproximades)

Telèfon

Tel.:
933530358

M'agrada 156

You may also be interested in...