Projecte Comunitari: Dinamització dels Grups del Buc d'Assaig

Enrere


Més enllà de la cessió del buc com a espai d'assaig musical, des del Centre Cívic Zona Nord es proporciona un espai de relació i comunicació entre els diferents grups musicals que hi conviuen. El que es pretén és que el manteniment i cura de l'espai i l'adquisició de nou material de so sigui compartit entre el Centre Cívic i els grups de música i que s'articulin propostes de concerts al territori entre els grups, on aquests entrin en la dinàmica de participació a les activitats, no només tocant, sinó organitzant l'acte.
També es pretén fer participar als grups de música a la programació del Centre Cívic i dels Casals de Barri Torrebaró i Vallbona, i a la vida associativa del barri i les activitats que se'n derivin, com per exemple, a les diferents Festes Majors, celebracions del calendari Festiu o la mateixa programació musical dels equipaments.
Tota l'oferta d'activitats per dinamitzar els diferents grups es planifica a partir d'un calendari de programació mensual equilibrat, per poder tenir una oferta prou variada i que es pugui adreçar a totes les franges de població. Es treballa per fer una difusió específica d'aquestes activitats, amb un disseny i imatge pròpia, amb la implicació dels grups com a protagonistes de les seves creacions.

Altres

Se celebra a:
Casal de Barri Torre Baró.

Casal de Barri Torre Baró

Adreça:
Av Escolapi Càncer, 5
Districte:
Nou Barris
Barri:
Torre Baró
Codi postal:
08033
Població:
Barcelona

Restaurants

Escola de Cuina Bar Restaurant 'Cruïlla al Punt'

Av Escolapi Càncer 4

938538964

On
Casal de Barri Torre Baró
Quan
Al llarg de l'any (dates aproximades)

Telèfon

Tel.:
933530358

M'agrada 140

You may also be interested in...