Edició virtual de la Setmana d'Artesania de Catalunya

Enrere


Sota el lema "l'Artesania pot salvar el món", el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa la celebració de la novena edició de la Setmana d'Artesania de Catalunya, que tindrà lloc del 19 al 25 d'octubre i que, adaptant-se al nou context de crisi sanitària, aposta per fer una edició en format digital amb una programació d´activitats que es podran seguir a través del web i les xarxes socials del CCAM.

La Setmana d´Artesania presenta enguany un programa que es desenvolupa a través de 5 blocs temàtics - Artesania i Sostenibilitat; Artesania i Contemporaneïtat; Artesania i Territori; Artesania i Talent jove; i Artesania i Tecnologia -. Conferències, debats, taules rodones, exposicions, o reportatges, tot amb l'objectiu de realitzar una reflexió sobre el model de societat actual, on els valors de l´artesania prenen més importància que mai, per construir una societat més justa, equilibrada i respectuosa, tant pel que fa al mode de viure, de consumir i envers el medi ambient. La Setmana, es converteix en una finestra de coneixement, en format digital, que presenta els reptes d'una nova era.

Així mateix, Artesania Catalunya ha impulsat, en el marc de la Setmana, la celebració de la II edició de la Mostra Internacional d´Audiovisuals d´Artesania que enguany ha seleccionat 10 documentals nacionals i internacionals, la majoria d´ell inèdits i 1 videoclip, que es podran veure a través de la plataforma de cinema Filmin. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar sinergies entre el sector artesanal i audiovisual, per generar productes de qualitat basats en processos creatius artesanals i on el protagonista és l´artesà i la seva obra.

Tot plegat per projectar i impulsar i donar a conèixer, en diversos formats audiovisuals, el món de l'artesania.

Consulteu el programa d'activitats en aquest enllaç.

Online

Població:
Barcelona
On
Online
Quan
Del 19/10/2020 al 25/10/2020.

M'agrada 33

You may also be interested in...