Taller en línia 'Mindfulness i intel·ligència emocional'

Enrere

Activitat NO presencial.

L’objectiu del taller és fer-nos conscients dels nostres pensaments i l’impacte que tenen en nosaltres, en com ens sentim i en la nostra manera d’actuar i reaccionar. Aprendrem a reconèixer les nostres emocions, el que ens volen dir i a relacionar-nos amb elles de manera saludable. Aconseguirem gestionar-les de manera positiva i enriquidora, fent-nos responsables de nosaltres mateixos i el que volem aconseguir. Aprendrem a mantenir el nostre centre, equilibri, calma i serenitat passi el que passi al nostre voltant i a relacionar-nos de manera saludable amb nosaltres i els altres. Aprendrem a gestionar els nostres pensaments, a pensar menys i pensar de qualitat, a enfocar la nostra atenció en les possibilitats i oportunitats. 

Guanyarem claredat mental, perspectiva, motivació i benestar físic, mental i emocional. Continguts: Entrena la teva atenció. Educa la teva ment. Observa sense aferrament. Enfoca't en l'important. Aprèn a reconèixer les teves emocions. Gestió positiva i intel·ligent d'emocions.  

Adreçat a les persones que desitgen descobrir, desenvolupar i impulsar les seves competències i habilitats personals i professionals; per aconseguir més salut i benestar físic, mental i emocional.

A càrrec de Mònica Moles.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Casa Groga.
Inscripcions a:
Centre Cívic Casa Groga.
Inscripcions a:
Centre Cívic Casa Groga.

Centre Cívic Casa Groga

Adreça:
Av Jordà, 27
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Sant Genís dels Agudells
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Casa Groga
Quan
Des de 03/05/2021 al 07/06/2021

Telèfon

Tel.:
934186531
Fax:
934187745

You may also be interested in...