Taller 'Fotografia urbana' *NOU*

Enrere


El present taller té com a finalitat aventurar-se en el món de la fotografia urbana i social o estil també anomenat "street photography".
La fotografia urbana és un corrent dins de la fotografia que concep a la ciutat com un ecosistema, en el qual l'ésser humà es relaciona entre si i amb l'arquitectura de l'entorn, els elements urbans, vehícles, senyals de trànsit, escenes quotidianes, persones, i no hi ha una altra ciutat millor adaptada a la fotografia que Barcelona, amb aquests edificis antics, el joc de llums i ombres en els seus estrets carrerons, l'acolorit modernisme arquitectònic de Gaudí i la seva generació, les grans avingudes modernes amb l'últim de disseny arquitectònic. Barcelona és una ciutat gresol amb una rica barreja de cultures, enquadraments infinits que fan les delícies de tot fotògraf de carrer.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casal de Barri Can Baró - El Pirineu.
Inscripcions a:
Casal de Barri Can Baró - El Pirineu. IInscripcions presencials del 14 de setembre a l'1 d'octubre, de dilluns a divendres de 17 a 21 h.No es donarà cap inscripció per vàlida fins no haver formalitzat el pagament.

Casal de Barri Can Baró - El Pirineu

Adreça:
C Josep Serrano, 59*71
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Can Baró
Codi postal:
08024
Població:
Barcelona

Restaurants

Restaurant - Brasseria El Jardí de l'Àpat

C Albert Llanas 2

932857750

On
Casal de Barri Can Baró - El Pirineu
Quan
Del 07/10/2020 al 09/12/2020.

Telèfon

Tel.:
932 136 850
Tel.:
932 199 224

M'agrada 106

You may also be interested in...