Taula rodona 'Barcelona, un referent gastroturístic?'

Enrere

Maria Nicolau i Ernest Cañada conversaran sobre gastronomia, patrimoni i altres turismes. Lluny de la massificació i models nascuts a la segona meitat del segle XX, avui dia sorgeixen alternatives per a un turisme social i comunitari, responsable i allunyat de les dinàmiques dels grans Tour operadors. I és aquí on gastronomia i patrimoni culinari poden ser decisius en la construcció d’una nova oferta i, en definitiva, d’un model més beneficiós per al territori.


Organitza: L’Olivera coop – Masia Can Calopa

Coorganitza: Espai Consum Responsable

Col·laboren: Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, Ajuntament de Barcelona

Horaris

Altres

Se celebra a:
Masia Can Calopa.
Organitzat per:
Masia Can Calopa.

Masia Can Calopa

Adreça:
Ctra Sta Creu Olorda Sarrià, 350
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Població:
Barcelona
On
Masia Can Calopa
Quan
08/07/2021

Lloc web

Web:
www.olivera.org
Web inscripcions:
http://www.olivera.org/dialegs

You may also be interested in...