Teatre "Assombro / Fantôme Méchant"

Enrere

El treball d’Ana Rita és una manera de presentar el passat com un present dilatat, on els fantasmes, és a dir, les absències, ens adverteixen i il·luminen el nostre camí. Ana Rita encarna aquestes absències per tal que el ritme frenètic i la transparència digital dels nostres dies no les esborri definitivament de la nostra memòria. Amb aquesta finalitat va emprendre un viatge a la seva Portugal interior, redescobrint cançons populars que parlen de la dona i de la seva condició. Són cançons que descriuen situacions curioses, que suggereixen històries particulars o col·lectives, però sobretot que descorren el vel dels dies i ens deixen veure qui vam ser, qui som.  Fantôme Méchant és un meravellós gest teatral, abordat des del gest coreogràfic i, per descomptat, des del fet musical, ple de petits símbols encarnats que adquireixen un relleu socio-cultural molt interessant. Aquesta és la petita joia amb la que hem decidit emprendre una temporada tan peculiar, i ho fem perquè suposa aquest viatge íntim i, a la vegada, geogràfic, i perquè desprèn en tota la seva durada una gran bellesa. Ana Rita és una artista lisboeta recolzada àmpliament pel CDN de Paris i imprescindible per entendre la nova escena portuguesa.

Fitxa artística

Coreografia i interpretació: Ana Rita Teodoro

Disseny d’il·luminació: José Álvaro Correia

Producció: ASSOCIAÇÃO PARASITA

Co-producció: Théâtre de Vanves

Amb el suport de: Fundação Calouste Gulbenkian, CND de Paris (Centre National de la Danse)

Residències artístiques: Espaço do Tempo (Montemor-o-Novo, Portugal), CND de Pantin (Centre National pour la Danse, Pantin)

Agraïments: Tiago Pereira (MPAGDP), Bernardo Chatillon i a tots els «fantasmes» que m’han acompanyat durant la residència al CND.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Hiroshima.
Es venen les entrades a:
Sala Hiroshima.

Sala Hiroshima

Adreça:
C Vila i Vilà, 61*67
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Sala Hiroshima
Quan
Des de 01/10/2021 al 02/10/2021

Telèfon

Tel.:
933155458

Lloc web

Web venda d'entrades:
http://www.hiroshima.cat

You may also be interested in...