Teatre "La casa de Bernarda Alba," de de Federico García Lorca

Enrere

Activitat NO presencial. Els espectacles de la Sala online seran en cartell durant tota la temporada.

El Teatre Lliure recupera el darrer dels Clàssics per a criatures que va sorgir arran del confinament i que només es va poder veure durant uns dies: La casa de Bernarda Alba, una versió de la peça de Federico García Lorca que signen la dramaturga Victoria Szpunberg i la il·lustradora Ana Yael.

La proposta presenta un monòleg dialogat entre Poncia, la criada de la casa on Bernarda Alba té tancades les seves 5 filles, i una nena que llegeix l’obra amagant-se dels seus pares: “Cogí un libro que hace tiempo que quiero leer, es una obra de teatro, se llama La casa de Bernarda Alba. Ya lo intenté leer hace un tiempo pero mi madre me lo quitó cuando no había acabado el primer acto...”.

A la directora i dramaturga Victoria Szpunberg se li ha sumat el talent d’Ana Yael. Després d’un llarg recorregut com a artista conceptual, és la primera vegada que il·lustra teatre. “Vaig buscar centrar-me en aquesta necessitat de llibertat, i de trobar l'espai per a la poesia”, explica Yael. 

Interpretades per Sofía Szpunberg Vallejos i Antònia Jaume, les dues protagonistes s’endinsen en aquesta història a través d’un diàleg marcat per l’espontaneïtat i curiositat de la nena i el fort caràcter de Poncia. La criada explicarà el clàssic de García Lorca des del seu punt de vista i farà conèixer al públic el seu desig de llibertat.

La casa de Bernarda Alba , recomanada a partir de 9 anys, se suma als Clàssics per a criatures estrenats durant la tardor i hivern i que estaran disponibles al Lliure online fins a final de temporada


Horaris

Activitat virtual del Teatre Lliure

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Activitat virtual del Teatre Lliure
Quan
Des de 14/05/2021 al 20/09/2021

Lloc web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrelliure.com

You may also be interested in...