Teatre "Muerte de un viajante" de Arthur Miller

Enrere

Willy Loman és un viatjant de comerç que ha entregat tot el seu esforç i la seva carrera professional a l’empresa per a la qual treballa. El seu objectiu es donar una vida millor a la seva família, la dona i els dos fills, que l’adoren i als quals vol inculcar l’ambició per triomfar i progressar en l’escala social.

Treballador infatigable, ara, amb seixanta-tres anys, exhaust i esgotat després d'una vida sense descans, veu com la seva posició a l'empresa trontolla. Les vendes ja no són les que eren i la productivitat cau en picat, la qual cosa provoca que la relació amb els seus caps es faci insostenible. El seu matrimoni tampoc va bé i la relació amb els fills amaga un secret antic que els omple de ressentiment i que amenaça de destrossar l'estabilitat familiar. Tot això el porta a un espiral de depressió i autodestrucció, en la qual l’únic suport és la seva abnegada esposa, l'única que sembla entendre’l. A mesura que es compliquen els esdeveniments i els seus somnis s'esvaeixen, tot es precipita cap a un final tràgic al qual el vençut viatjant sembla abocat inexorablement.

La crueltat d’un capitalisme salvatge en el qual el ser humà només val pel que és capaç de produir, la frustració pels somnis no complerts, la incapacitat de pares i fills per expressar el seu amor, les complexes relacions de parella i la necessitat de triomfar i ser acceptat per la resta, són els eixos sobre els quals pivota aquesta obra mestra de la dramatúrgia contemporània, una demolidora reflexió sobre l’ésser humà que, com a bon clàssic, resulta tan actual avui com quan es va escriure a mitjans de segle.

Direcció: Rubén Szuchmacher

Basat en la novel·la d’ Arthur Miller

Adaptació: Natalio Grueso

Repartiment:

Willy Lomán: Imanol Arias

Biff: Jon Arias

Chalie/Howard: Jorge Basanta

Bernard/Ben: Fran Calvo

Linda: Cristina De Inza

Mujer: Virginia Flores

Happy: Carlos Serrano-Clark

Disseny d’escena i vestuari: Jorge Ferrari

Disseny il·luminació: Felipe Ramos

Disseny so: Barbara Togander

Cap tècnic del teatre: Sergi Lobaco i Raúl Martínez

Premsa: Albert López i Judit Hernández

Màrqueting i comunicació: Publispec

Disseny gràfic: Santi &Kco

Una producció d’ OKAPI

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Romea.
Es venen les entrades a:
Teatre Romea.

Teatre Romea

Adreça:
C Hospital, 51
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Teatre Romea
Quan
Des de 21/06/2022 al 10/07/2022

Telèfon

Tel.:
933181431
Fax:
933019318

Lloc web

Web venda d'entrades:
https://www.teatreromea.cat/ca/

You may also be interested in...