Teatre 'Nit de Reis', a càrrec de Pàrquing Shakespeare

Enrere

Al Pati interior d’illa de La Casa Elizalde

Nit de Reis és la comèdia dels errors. És més agra que dolça, perquè els desitjos es projecten en la persona equivocada i, així i tot, els personatges insisteixen a topar una volta i una altra volta contra el mateix mur de l’equivocació, l’aparença i el malentès. El text ens porta a veure’ns a nosaltres mateixos caient en un dels defectes més pronunciats encara avui dia entre els homes i les dones: que ens costa d’acceptar allò que som i el lloc que ens toca ocupar. Que preferim fingir el que no som.

P. Shakespeare es va crear amb la idea anglosaxona de representar les obres de l’autor en parcs públics. Autor: W. Shakespeare, Direcció: Marta Aran.

Autor: William Shakespeare. Traducció, adaptació i direcció: Marta Aran. Producció i comunicació: Óscar Jarque. Direcció artística: Pep Garcia-Pascual. Agraïments: Projecte en residència a Fabra i Coats

Parking Shakespeare és una companyia que cada estiu ofereix un Shakespeare a l’aire lliure i gratuït. Creada el 2009 amb la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics, es tracta d’una proposta que no requereix escenografia, ni d’equipaments de so i llums i que tot el protagonisme recau en el text i en els actors.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural La Casa Elizalde.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Adreça:
Carrer de València, 302
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural La Casa Elizalde
Quan
06/07/2022

Telèfon

Tel.:
934880590
Fax:
934875275

You may also be interested in...