Tercera Conferència Mundial d'Educació Superior de la Unesco

Enrere

La conferència tindrà lloc del 18 al 20 de maig de 2022, i serà la primera vegada que se celebrarà fora de la seva seu de París. L’esdeveniment vol contribuir a millorar les organitzacions i els sistemes d’educació superior sota l’enfocament dels drets humans i l’agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, seguint la promesa de no deixar ningú enrere.

La tercera Conferència Mundial d’Educació Superior de la Unesco, amb el lema “Reinventant l’educació superior per a un futur sostenible”, pretén trencar amb els models tradicionals d’educació superior i obrir les portes a concepcions innovadores, creatives i visionàries i que siguin inclusives amb tota la comunitat d’estudiants al llarg de la vida.

Els temes principals de la conferència són l’impacte de la covid-19 en l’educació superior, els objectius de desenvolupament sostenible, la inclusió, la qualitat i la rellevància dels programes, la mobilitat acadèmica, la governança, el finançament, la producció de dades i coneixement, la cooperació internacional i el futur d’aquest ensenyament.

Donarà veu a tots els perfils implicats en la vida acadèmica, com ara el professorat, la comunitat investigadora, l’administració, l’empresa, la joventut, la representació política i les entitats socials. La conferència també inclourà esdeveniments paral·lels, reunions informals i exposicions sobre tecnologia, innovació, bones pràctiques, art, ciència i cultura, que permetran ampliar les oportunitats d’aprenentatge i intercanvi per a totes les persones participants.

A la ciutat de Barcelona (Lloc a confirmar)

Població:
Barcelona
On
A la ciutat de Barcelona (Lloc a confirmar)
Quan
Des de 18/05/2022 al 20/05/2022