Trobada 'Nou Barris meets New Orleans'

Enrere


Una trobada amb la cultura de Nova Orleans, diversa i plena d'influències. Des de Nou Barris volem retre un homenatge musical a aquesta gran ciutat amb qui compartim diversitat de races i cultures, així com la reivindicació de l'ús de l'espai públic per part dels veïns com a element cohesió enfront de la gentifricació i l'especulació.

- 18 h Espectacle familiar "Viatjazz a Nova Orleans", a càrrec de la cia. Roger Canals (amb el suport de la Fundació La Roda). Més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orelans, i a la vegada, és una experiència pictòrica del graffiti. Una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l´art urbà; L´spray de colors llampants pinta la música de l´època del blanc-i-negre!".

- 19 h Cercavila amb Broken Brothers Brass Band. Sortida de l´Ateneu Popular Nou Barris

- 20.30 h Sopar al bar de l´Ateneu: menú especial inspirat en la cuina de Nova Orleans

- 22 h Concerts amb:
The Steam Rollers (Barcelona): el repertori de The Steam Rollers està inspirat per les brass bands modernes de New Orleans i el grup Brass Fantasy de Lester Bowie. Sentirem un repertori amb molt de groove que engloba un ampli espectre d´estils des del Hard Bop, Blue Note dels 60, funk de New Orleans, rhythm and blues i boogaloo.
Broken Brothers (Pamplona): la música de la Broken Brothers es basa en el so de carrer i festiu de les Brass Bands contemporànies de New Orleans. El Funk, el Gospel, i el Jazz modern inunden les seves energètiques interpretacions, amb la improvisació col·lectiva com a característica central.
Second Line Dj´s (Burriana): GraNola dj i Black Chancho inclouen en les seves sessions música d'arrel negra i brass bands des dels seus inicis fins als seus versions més modernes barrejades amb Hip Hop, Jazz, Funk, Soul i algunes peces de Latin Soul. Tots dos són els creadors i directors del Festival de Brass Bands i Música Negra Maig Di Gras organitzat a Burriana per l'Associació Cultural Soul Explosion i Naraniga.

Horaris

Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris

Adreça:
C Portlligat, 11*15
Districte:
Nou Barris
Barri:
La Trinitat Nova
Codi postal:
08042
Població:
Barcelona

Restaurants

Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris

C Portlligat 11

933509475

On
Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris
Quan
23/11/2019

Telèfon

#:
933509475
Fax:
933503000

M'agrada 2

You may also be interested in...