Vine a córrer a l'estadi *Suspès*

Enrere

Activitat suspesa a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 fins a pròxim avís

Acte suspès

El diumenge dia 30 de setembre va començar la iniciativa "Vine a córrer a l´Estadi", un esdeveniment gratuït i innovador que permetrà a tothom qui vulgui entrenar-se a la pista de l´Estadi Olímpic Lluís Companys cada últim diumenge de mes.

L´activitat, que compta amb el suport de la Federació Catalana d´Atletisme, afavoreix que hi pugui participar qualsevol persona independentment del seu grau de preparació. Començarà a les 10h amb la benvinguda als participants i un escalfament inicial. Posteriorment, els monitors assessoraran, a qui ho vulgui, el tipus d´entrenament a realitzar, segons el nivell i les motivacions de cadascú. Els carrers de la pista d´atletisme es distribuiran per permetre entrenaments específics, de 100, 400 i 1.000 metres llisos, i també entrenaments lliures, per córrer, fer marxa o caminar.

El "Vine a córrer a l´Estadi", que se celebra l´últim diumenge de cada mes, obre la temporada 2018-2019 de l´Anella Olímpica, durant la qual es realitzaran diverses activitats periòdiques obertes als veïns i les veïnes de la ciutat.

Si vols venir a córrer a l´Estadi, no oblidis que:· L´Estadi és de tots. Siguem respectuosos amb les persones i l´entorn.· Com no tots correm al mateix ritme, si us plau, segueix les normes d´ús que et facilitaran a la pista d´atletisme.

Normes d´ús per a córrer a la pista de l´Estadi Olímpic:· Queda prohibit l´accés a menors 16 anys que no vinguin acompanyats d´un adult responsable.· No està permès trepitjar la gespa.· És imprescindible córrer amb samarreta i calçat esportiu adequat (sense claus).· Prohibit fumar, menjar i/o beure a la pista (només aigua).· L´entrada de qualsevol objecte perillós no està permesa, així com les pilotes.· L´accés amb animals no està permesa, excepte gossos d´assistència.

Horaris

Adreça:
Passeig Olímpic, 17*19
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
934262089
Fax:
934264488

You may also be interested in...