“Verdaguer i Barcelona”

Enrere

Rutes. Visita comentada al primer pis de Vil·la Joana, dedicat a Verdaguer.

Vil·la Joana és un antic mas de la parròquia de Vallvidrera que està situat al bell mig de Collserola. Va ser la darrera casa que va acollir Jacint Verdaguer, un dels màxims i més reconeguts exponents de la Renaixença. Després d’una llarga malaltia, Verdaguer hi va morir el 10 de juny de 1902, i ja en aquell moment la casa es va convertir en un lloc de memòria del poeta.

Avui Vil·la Joana és un memorial i una casa dedicada a la literatura, un espai que posa en relleu i reivindica el valor de la paraula literària a partir de la figura de Verdaguer. L’escriptor és l’eix al voltant del qual es presenta la història de Barcelona com la d’una ciutat estretament connectada amb l’escriptura i el fenomen de l’experiència literària universal.

“Verdaguer i Barcelona” és una visita comentada al primer pis de Vil·la Joana, dedicada a Verdaguer i a la Barcelona que va trepitjar el poeta i que, un cop mort, el va plorar i homenatjar.

Horaris

Visita comentada al primer pis de Vil·la Joana, dedicat a Verdaguer i a la Barcelona que trepitjà el poeta i que el plorà i l´homenatjà després de la seva mort

Compra entrades

Museu d'Història de Barcelona - Vil·la Joana

Adreça:
Ctra Església, 104
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Codi postal:
08017
Població:
Barcelona
On
Museu d'Història de Barcelona - Vil·la Joana
Quan
29/03/2020

Telèfon

Informació i reserves:
932562122 dl-dv: 10-14 i 16-19 h
#:
932047805
Telèfon de reserves:
93 256 21 22

M'agrada 33

You may also be interested in...