Visites a la La Torre de les Aigües del Besòs

Enrere

Visites guiades

Et presentem un viatge en el temps, des del passat al present, a través de la Torre de les Aigües del Besòs, un dels pocs elements que han sobreviscut del patrimoni industrial al litoral de Barcelona, al barri del Poblenou. 

Des del somni de la seva construcció, passant per l’oblit i els usos industrials, arriba ara el somni de la seva recuperació.

Amb més de 60 metres d’alçada, és el testimoni d’un gran projecte empresarial per proveir d’aigua de boca la ciutat de Barcelona, que va impulsar la Compañía General Anónima de Aguas de Barcelona, Ladera Derecha del Besós.

Pel caràcter emblemàtic de l’espai i per la seva estructura arquitectònica, les visites a la Torre s’han de realitzar amb un guia, que ens acompanyarà en aquest recorregut temporal a la Barcelona de 1880, al passat industrial de Barcelona i del Poblenou.

El recorregut per la Torre  no està adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda. Les característiques constructives dificulten la seva adaptació. La Torre disposa de serveis adaptats a la Casa de les Vàlvules.

Visites nocturnes amb copa de cava (Suspeses fins nou avís)

Us proposem una visita a la Torre al capvespre per gaudir, des de la terrassa, d’una perspectiva nocturna del Poblenou i de Barcelona. El pla comença  en fer-se fosc a la Casa de les Vàlvules i acaba amb una  copa de cava al peu de la Torre.Les visites són en  català o en  castellà (altres idiomes a consultar).L’horari d’inici s’adapta a l’hora de la posta de sol i per tant, canvia en cada estació. Consulteu els horaris.

Visites 'Posta de sol amb història' (Suspeses fins nou avís)

Endinsar-se a la Torre de les Aigües del Besòs, descobrir la seva història, conèixer la seva relació amb el barri del Poblenou i ara… gaudir de la posta de sol des d’una de les terrasses més especials i desconegudes de Barcelona!

Vols pujar a la Torre al capvespre per veure la ciutat sota el sol que es pon? Reserva la teva entrada pel nou horari de visites!

Podràs gaudir de la història, de les vistes i finalitzar la visita brindant amb una cervesa o copa de cava al peu de la Torre.

L’horari d’inici s’adapta a l’hora de la posta de sol i, per tant, és variable en el temps. Consulteu els horaris.

Les visites es fan en torns de com a màxim 15 persones, si sou un grup de més, s’haurà de pujar en dos torns. Cada menor de 12 anys ha d’anar acompanyat d’un adult.

Les visites són en català o en castellà (altres idiomes a consultar).

Horaris

Torre de les Aigües del Besòs

Adreça:
Plaça de Ramon Calsina, 1*4
Districte:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Torre de les Aigües del Besòs
Quan
Acte permanent

You may also be interested in...