II Festival "Òpera amb Gràcia"

Enrere

La iniciativa és del mestre Guerassim Voronkov, Romina Krieger i Maria Voronkova amb la col·laboració del l’Associació d’Amics de Mozart, l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu és ‘desencorsetar’ aquest gènere, per fer-lo més contemporani i assequible per a tots els públics, sobretot per a la gent jove.

El Festival té un esperit col·laboratiu on la prioritat és implicar el barri, les agrupacions culturals i també donar l’oportunitat a nous talents a donar-se a conèixer. També hi participaran artistes internacionals de primer nivell com Ximena Agurto, Albert Deprius, Jorge Tello, Aurora Peña, Carlos Ortiz, Juan Carlos Esteve, Romina Krieger, Olga Kobekina, Maria Voronkova, Joan García Gomà i el mateix Guerassim Voronkov.

Tota la programació gira entorn del món de la lírica amb concerts i espectacles de nova creació i la posades en escena de mig format.

Programació:

9 de juliol: L’òpera semi escenificada de mig format ‘La Traviata’ de Guiseppe Verdi, amb Ximena Agurto, Albert Deprius i Jorge Tello, com a intèrprets principals.

17 de juliol: Es presenta l’espectacle de nova creació ‘Les Dones de Donizetti’, amb Romina Krieger, Olga Kobekina i Maria Voronkova.

23 de juliol: Es presenta ‘L’elisir d’amore’ de Gaetano Donizetti, una òpera semi escenificada de mig format, amb Aurora Peña, Carlos Ortiz, Juan Carlos Esteve i Joan García Gomà com a intèrprets principals.

Horaris

Oratori de Sant Felip Neri *Gràcia

Adreça:
C Sol, 8
Districte:
Gràcia
Barri:
la Vila de Gràcia
Població:
Barcelona
On
Oratori de Sant Felip Neri *Gràcia
Quan
Des de 09/07/2022 al 23/07/2022

Telèfon

Tel.:
932182483

You may also be interested in...