6a Cursa Solidària "En marxa per la paràlisi cerebral"

30/09/2016 - 08:03

Esports. En la seva sisena edició "En marxa per la paràlisi cerebral" tindrà lloc el proper 2 d'octubre de 2016 al barri de “Les Corts” de Barcelona.

“En marxa per la paràlisi cerebral” és una cursa solidària de 5 km organitzada per Ipsen Pharma i la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT), a favor del col·lectiu de persones amb Paràlisi Cerebral i etiologies similars.

Aquesta cursa compta amb dos recorreguts, un recorregut de 5 Km (4.500 m) amb sortida a les 09:30 h i un altre recorregut d’1 Km (1.350 m) amb sortida a les 10:15 h. Els dos recorreguts surten i arriben a l’Av. Sant Ramon Nonat nº15.

És una carrera oberta a tota la societat, en la qual no pot faltar el sector social, sanitari, les diferents institucions catalanes i per descomptat les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats, així com familiars i amics.

Els objectius d’aquesta cursa són fer un homenatge a totes les persones que d’una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres discapacitats similars i que dia rere dia lluiten per dur a terme una vida el més normalitzada possible. Reconèixer la tasca i trajectòria de persones i entitats que treballen en l’atenció, la formació, l’educació, la salut, l’autonomia personal, la defensa dels drets, la integració social i laboral d’aquest col·lectiu, amb l’objectiu de millorar-los la qualitat de vida i donar visibilitat i sensibilitzar a tota la societat de la realitat i de les capacitats d’aquestes persones.

Podeu fer les vostres inscripcions a la cursa a través del web de l’organització, les entitats membres de la FEPCCAT i el mateix dia de la cursa (sempre que no s’hagi superat el màxim de participació establert de 2.200 persones)

Tota la informació aquí.