VII Pedalada solidària a favor d'UNICEF

30/09/2016 - 08:02

Solidaritat. Més de mil cinc-centes persones pedalejaran demà dissabte, 1 d'octubre, amb DiR i W Barcelona per recollir fons a favor d'UNICEF en la setena edició de Pedaleja per UNICEF, que se celebrarà a la plaça de la Rosa dels Vents.

Des de les 9.00 fins a passades la 13.00 hores, més de quatre hores dedicades a l’esport i a la solidaritat gràcies a les diferents macrosessions d’SpinDiR organitzades per W Barcelona i el Grup DiR a favor d’UNICEF.

Aquesta iniciativa, desenvolupada amb la col·laboració de la Fundació DiR, s’emmarca en la campanya Road to Awareness de Starwood Hotels & Resorts, cadena a la que pertany W Hotels, que té com a objectiu aquest any recollir fons per als programes d’UNICEF en la provisió d’aigua potable, la creació d’instal·lacions de sanejament i la promoció de pràctiques d’higiene a l’Àfrica i l’Orient Mitjà. Les malalties relacionades amb la falta d’accés a l’aigua potable i les males condicions de sanejament segueixen sent un dels principals problemes de salut infantil arreu del món, i són la causa de la mort diària de 1.400 infants.

Setena edició de Pedaleja per UNICEF
Celebrant aquest any la setena edició, Pedaleja per UNICEF s’ha consolidat com una activitat solidària en l’àmbit de l’esport a la ciutat de Barcelona. S’espera la participació de més de mil cinc-centes persones en les cinc sessions de SpinDiR, que tindran lloc a la plaça de la Rosa dels Vents sota el W Barcelona, amb vistes al Mediterrani.

El punt d’acreditació s’obrirà dissabte, 1 d’octubre, a les 8.15 hores. Per recollir la samarreta, el welcome pack i la polsera, cal presentar el comprovant de la inscripció i el DNI o passaport. En cas de recollir-lo en nom d’altres persones, cal presentar una fotocòpia del DNI o passaport.  Es recomana arribar amb 30 minuts d’antelació a fer el registre i així arribar a temps a la sessió.

Més informació al web de DiR