Ajornat el sorteig del Campus Olímpia per la Covid-19

18/03/2020 - 16:40

Infància. El procés d’inscripció al Campus Olímpia de la campanya d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents queda ajornat fins a nou avís per la crisi sanitària causada pel coronavirus.

S’ajorna el calendari del sorteig de l’ordre d’inscripció a les places del Campus Olímpia com a conseqüència de la situació d’excepcionalitat que comporta la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

El termini per agafar número per al sorteig de data i hora d’inscripció a les activitats esportives de la campanya de vacances d’estiu per a infants i adolescents d’enguany, que havia de començar avui, 18 de març, i d’allargar-se fins al 3 d’abril, queda per tant suspès fins a nou avís.

“T’estiu molt”: totes les activitats al web

Malgrat aquesta situació, l’Ajuntament de Barcelona i les entitats adherides a la campanya de vacances d’estiu “T’estiu molt” d’enguany segueixen treballant en el desenvolupament de les activitats previstes, que ja es poden consultar al web de la campanya de vacances d’estiu.

La campanya d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents és un programa municipal que ofereix més d’un miler d’activitats de lleure, temàtiques i esportives perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances, amb més de 380.000 places.

S’informarà de les novetats respecte al calendari del sorteig de l’ordre d’inscripció al Campus Olímpia, així com de qualsevol altra afectació de la campanya, a la mateixa web de la campanya de vacances d’estiu i la web d’Infància.