Cap de setmana: Descobriu els secrets de la platja!

28/07/2016 - 08:00

Oci. Completeu un dia en remull amb els tallers educatius que ofereix el Centre de la Platja.

Aprofiteu l’últim cap de setmana de juliol per formar-vos amb els tallers educatius que ofereix el Centre de la Platja. També continuen les visites a la Torre de les Aigües del Besòs, i els Castellers de Barcelona celebren el desè aniversari del local amb una jornada festiva.

Connecteu-vos al web Cap de setmana

Un dels plans més divertits al pic de l’estiu a Barcelona és passar el dia a la platja. A continuació us proposem una opció per arrodonir la jornada: participar en les activitats que ofereix el Centre de la Platja, l’equipament d’educació mediambiental situat just davant de l’Hospital del Mar.

Hi ha programats un gran ventall de tallers, itineraris i espectacles per a totes les edats perquè descobriu i valoreu la riquesa de l’ecosistema de les platges metropolitanes. Per participar-hi cal que feu una reserva prèvia.

La Torre de les Aigües del Besòs, al descobert

El Poblenou amaga una de les referències més importants del passat industrial del barri: la Torre de les Aigües del Besòs. Si la voleu conèixer amb profunditat, podeu fer-ho a través de les visites guiades que s’hi programen periòdicament.

Durant l’ascens a la torre, de 60 metres d’alçada, coneixereu la funció d’aquesta construcció singular, el procés de l’extracció de l’aigua, el sistema constructiu i els esdeveniments històrics que l’han afectat.

Els Castellers de Barcelona estan de celebració!

Dissabte, 30 de juliol, la colla més veterana de la ciutat celebra que fa deu anys que es va traslladar a la seva seu central, situada al carrer de Bilbao. Per recordar aquesta efemèride, els Castellers de Barcelona han preparat una jornada plena d’activitats.

Al matí s’hi podrà veure un recull de fotografies dels darrers deu anys, i també hi tindrà lloc una taula rodona i un dinar de germanor. A la tarda hi haurà jocs per a la mainada, i a les 18.00 hores començarà la diada castellera just davant el local. Un sopar i una mica de música clouran la celebració.