Cap de setmana: Passeu-vos-ho de nassos!

29/09/2016 - 08:30

Oci. Un any més, els Pallapupas organitzen la festa solidària Un Dia de Nassos, amb què recullen fons per seguir encomanant somriures als infants hospitalitzats.

Un any més, els Pallapupas organitzen la festa solidària Un Dia de Nassos, amb què recullen fons per seguir encomanant somriures als infants hospitalitzats. També podeu ser solidaris en la Cursa i Caminada Lluís Companys, que enguany recorda els 80 anys de l’Olimpíada Popular, o a la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”. I si creieu que una mobilitat sostenible és possible, no us perdeu l’Expoelèctric, el punt de trobada dels vehicles elèctrics.

Connecteu-vos al web Cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra Un Dia de Nassos, la festa solidària dels Pallapupas. Durant tot el cap de setmana podeu gaudir de descomptes en les entrades de diferents espais d’oci d’arreu del territori català. Compreu-ne la vostra i ajudareu a fer que l’entitat segueixi omplint de somriures els hospitals. El Zoo de Barcelona, el Tibidabo, l’Open Camp, el Camp Nou, el Museu de la Xocolata i molts altres espais participen en aquest dia tan especial amb rebaixes de fins al 50% en les entrades. Tot això, per gaudir d’un cap de setmana de nassos i, de retruc, aportar un granet de sorra a la gran tasca solidària que fan els Pallapupas amb tots els infants hospitalitzats.

Curses solidàries i reivindicatives

Dissabte, 1 d’octubre, podeu córrer o caminar en la IX Cursa i Caminada Lluís Companys, un esdeveniment que recorda la figura del president de Catalunya assassinat pel règim franquista i que enguany també és un homenatge a l’Olimpíada Popular de Barcelona de l’any 1936. A partir de les 9.30 hores, els participants de la cursa sortiran de l’interior de l’Estadi Olímpic i faran dues voltes per un circuit de 4 quilòmetres, a Montjuïc. Les persones que prefereixin caminar, hauran de matinar una mica més, ja que l’inici de la caminada és a les 9.00 hores, amb el mateix recorregut.

I diumenge, 2 d’octubre, és el torn de la VI Cursa Solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”, una cursa de 5 quilòmetres a favor del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i patologies similars. És una cursa oberta a tothom que desitgi reconèixer la tasca de les persones que conviuen i treballen amb la paràlisi cerebral.

Expoelèctric, la mobilitat més sostenible

Del 29 de setembre al 2 d’octubre arriba a Barcelona l’esdeveniment més important relacionat amb els vehicles elèctrics del sud d’Europa, l’Expoelèctric. La zona de l’Arc de Triomf es converteix, doncs, en el punt de trobada del vehicle elèctric, amb demostracions, activitats amb vehicles elèctrics, col·loquis i tota la informació referent a aquest tipus de vehicles tan necessaris per aconseguir una mobilitat més sostenible. L’Expoelèctric pretén precisament això, promoure l’estalvi energètic i la mobilitat no contaminant.