Cap nen sense caramels a la Cavalcada de Reis

05/01/2017 - 14:16

La campanya "Cap nen sense caramels", te per objectiu permetre gaudir d'una festa tan especial com és aquesta.

Un any més l’Ajuntament de Barcelona organitza la cavalcada de Reis, com cada any els nens i nenes esperen impacients l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Els patges reials i tots els membres que formen part de la cavalcada recullen les cartes d’última hora i reparteixen caramels entre les persones que s’acosten a rebre’ls.

Tots els nens i nenes tenen dret a gaudir dels caramels que recullen, aquells que pateixen de celiaquia també. És per aquest motiu, que l’Ajuntament de Barcelona proporciona caramels aptes per a tots. La campanya “Cap nen sense caramels”, té per objectiu permetre gaudir d’una festa tan especial com és aquesta, l’Associació de Celíacs de Catalunya impulsa aquesta campanya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Aproximadament un 7% de la població pot estar afectada per patologies relacionades amb la ingesta de gluten, la celiaquia és un trastorn sistèmic de base autoimmune, induït per la ingesta de gluten i que provoca una atròfia de les vellositats de l’intestí prim, afectant per tant, la capacitat d’absorbir els nutrients dels aliments.

Ses Majestats arribaran a les 16.30 hores al Moll de la Fusta. El pailebot Santa Eulàlia els portarà amb el seu seguici. Després de la tradicional cerimònia de rebuda de Ses Majestats els Reis d’Orient, comença un recorregut que passarà per diversos carrers de la ciutat, des de les 18.00 i fins a les 21.00 hores aproximadament.

Hi haurà tres espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda: a la plaça d’Antonio López, davant l’escenari del Moll de la Fusta i a la plaça d’Espanya amb l’avinguda del Paral·lel (costat Fira).