Cinema amb ulls d'infant: cinefòrum + debat

Demà dijous 17 de novembre vine a veure el curtmetratge "Rosso Papavero" i a debatre sobre les il·lusions i les fantasies dels infants. La cita és a les 17h al Casal de Barri Ateneu l'Harmonia.

l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu projectarà demà dijous 17 de novembre a les 17h el curtmetratge d’animació “Rosso Papavero“, i a continuació dinamitzarà un debat sobre la temàtica d’aquest curt. Aquesta activitat, de lliure accés, està organitzada per L’Escoleta de Cinema (un projecte de Teleduca, Cooperativa ETCS i La maleta del Cine).

Rosso Papavero” explica la història d’un noi que fa volar la seva imaginació en una nit estelada i s’imagina un circ ple d’animals, acròbates i mags. Malgrat aspecte de realitat de la seva visió, es resisteix a entrar-hi. El curt tracta del dret al reconeixement de les il·lusions, els desitjos i les fantasies dels infants.

L’activitat està pensada per reflexionar col·lectivament al voltant de diferents problemàtiques o interessos de la comunitat i relacionar-la amb el seu entorn. Mitjançant l’audiovisual, pretenem transferir coneixements i eines, facilitar processos d’autoconeixement i desenvolupar capacitats per a l’apoderament, l’autonomia i l’aprenentatge, tant en l’àmbit individual com grupal i comunitari.

Rosso Papavero” (Animació de ninots sense diàlegs).
Direcció i guió: Martin Smatana.
País de producció: Eslovàquia.
Any d’estrena: 2014.
Durada: 5 minuts.

rosso