Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Convocatòria del II Premi Jove de Còmic Sant Martí 2016

15/09/2016 - 16:20

Premis. Es convoca amb la finalitat de sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència. Presentació de propostes fins el 4 de novembre.

 

Organitzat pel Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI, Biblioteques de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació Trama Serveis Culturals, l’Escola Joso Centre de còmic i arts audiovisuals i  Norma Editorial.

Les obres presentades hauran d’estar dirigides a denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, mostrant sensibilitat envers les desigualtats i discriminacions de gènere. A la convocatòria es poden presentar noies i nois que visquin, estudiïn o treballin a la ciutat de Barcelona, i que a 31 de desembre de 2016 tinguin  25 anys o menys.

Els treballs es poden presentar de forma individual o en grup. Hauran de ser historietes d’entre una i quatre pàgines i tenir, com a mínim, dues vinyetes. L’estil i el tractament són totalment lliures, i es podran presentar  en blanc i negre o color, en català o castellà.

Els Premi inclou dues categories :

–  Categoria A (per a joves d’entre 16 i 25 anys): Dotat amb 1.000 € i un lot de còmics i novel·les gràfiques.

–  Categoria B (per a menors de 16 anys): Dotat amb un curs intensiu de còmic, un lot de material gràfic valorat en 200 € i un lot de còmics i novel·les gràfiques.

La convocatòria també inclou un premi del públic per a cadascuna de les categories: dotat amb un curs intensiu de còmic i un lot de còmics i novel·les gràfiques.

El termini de presentació d’obres és del dijous 1 de setembre al divendres 4 de novembre de 2016. Les propostes s’hauran de presentar a qualsevol registre municipal.